Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Το μουσείο του sex στη Μόσχα Tochka G (+video)


Σοβιετικά προφυλακτικά. ένας τοίχος με ζωγραφιές που εξυμνούν το spanking, ο Μπάρα Ομπάμα και ο Βλαντιμίρ Πούτιν να έχουν πέσει στη μάχη για να δουν ποιος την έχει μεγαλύτερη… και καλωσορίσατε στο πρώτο μουσείο sex της Μόσχας!

Το μουσείο που ονομάζεται Tochka G (δηλαδή σημείο G), άνοιξε πριν από ένα μήνα στην πιο τουριστική περιοχή της Μόσχας στο Άρμπατ, και ήδη έχει γίνει πόλος έλξης όχι μόνο τουριστών αλλά και των κατοίκων της πόλης.

Από την είσοδο του μουσείου θα πάρεις μια γερή γεύση από τεράστια πέη ύψους 2 μέτρων. Το έργο όμως που τραβά τα βλέμματα δεν είναι άλλο από έναν πίνακα που απεικονίζει τον Μπάρακ Ομπάμα και το Βλαντιμίρ Πούτιν γυμνούς σε θέση μάχης!

Οι επισκέπτες μπορούν ακόμα να θαυμάσουν πίνακες με όργια, γοργόνες
με διπλά στήθη και σερβιτόρους σε στύση που προσφέρουν κοκτέιλ, ενώ υπάρχει μεγάλη συλλογή με αγάλματα που απεικονίζουν ζώα να κάνουν σεξ, ερωτικά ξυλόγλυπτα από τη Γαλλία, φουσκωτές κούκλες σεξ. φαλλούς τελετουργιών από χώρες της Αφρικής, αλλά και γυάλινες προθήκες με εκθέματα από την εποχή της σοβιετικής ένωσης όπως κουτάκια βαζελίνης.

Μέσα στο μουσείο λειτουργεί και το μεγαλύτερο sex shop της Ρωσίας το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους επισκέπτες. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του μουσείου κ. Αλεξάντερ Ντόνσκοι, οι στολές των αστυνομικών και των δικαστών των Σοβιετικών είναι αυτές που πουλάνε περισσότερο γιατί όπως λέει ο ίδιος «είναι λίγο φετιχιστικές γιατί ο κόσμος τις φοβάται».
Πηγή...

Καλά....

Δεν υπάρχουν σχόλια: