Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Πολύ αξιότιμη κυρία Angela Merkel, sehr geehrte Frau Angela Merkel,

Μια ανοικτή επιστολή της Susanne Verena Kuni απο το Echterdingen της Γερμανίας στην καγκελάριο κυρία Angela Merkel, πρόεδρο της Deutschland GmbH (Γερμανία A.E.)



Μετάφραση απο τα γερμανικά:
Εμμανουήλ Σαρίδης

Echterdingen, 15. Juli 2011
 
Absender/Αποστολέας
Susanne Verena Kuni                                     Η Susanne Kuni συνελήφθη τον περασμένο Σεπτέμβριο απο αστυνομικούς του Bundeskriminalamt που έκαναν έφοδο στο σπίτι της, της πέρασαν χειροπέδες, κατέσχαν τους υπολογιστές της και την κλεισαν στη φυλακή. Αφέθηκε αργότερα ελεύθερη, έχει μπλέξει όμως με τις δικαστικές αρχές.
Kelterrainstraße 37
70771 Leinfelden-Echterdingen

Πρός την
Καγκελαρία/Bundeskanzleramt
Κυρία Angela Merkel
Willy-Brandt-Straße 1
10557 Berlin

Per Fax και E-mail στους ακόλουθους παραλήπτες

c/o Αστυνομικούς σταθμούς
c/o Πολλούς Blogger
c/o Γραφεία Τύπου
c/o Πρεσβεία Ιράν
c/o ICC – Den Haag

Θέμα: Ανοικτή επιστολή στην κυρία Merkel
Betreff: Offener Brief an Frau Merkel

Sehr geehrte Frau Angela Merkel,
Πολύ αξιότιμη κυρία Angela Merkel,
  
Θα διαπιστώσετε σύντομα σ' αυτό το γράμμα, ότι η προσφώνηση «πολύ αξιότιμη» είναι μόνο ρητορική και γίνεται για τυπικούς λόγους.

Γνωρίζετε την Ιερά Οργή!;

Αυτήν θα την συναντήσετε τώρα με τη μορφή μιας άκαμπτης αλήθειας, έντονα και από όλες τις πλευρές.

Ο Γερμανικός λαός μας έχει "χορτάσει" πλέον να είναι ο Goyim υπηρέτης σας (ο όρος Goyim χρησιμοποιείται απο τους Εβραίους για τους lo-jehudim, τους μη Εβραίους, που θεωρούνται άχρηστοι και παρακατιανοί. Ε.Σ.).

Όλη η Ευρώπη "βαρέθηκε" πλέον να έχει παραδοθεί από τις μυστικές υπηρεσίες και τις

Ο Γερμανικός λαός μας δεν ανέχεται πλεον τον σφετερισμό του, όπως τον έχετε προγραμματίσει με τα απάνθρωπα τεχνάσματά μαζί με την Ευρωπαική Ένωση!

Με ποιο δικαίωμα ανυψώνεστε πάνω από την ψυχή του γερμανικού λαού, πάνω απο όλα τα ευρωπαϊκά έθνη; Έχει κάποιος σαν ένας καλός άνθρωπος τέτοια προνόμια, να γεμίσει την ζώσα ανθρωπότητα με σατανικά σύμβολα και είδωλα και να μας υποδουλώσει, να μας κλέψει και να μας δυσφημίσει μέχρι θανάτου μπροστά σ' όλο τον κόσμο, ακόμη και να μας υποχρεώσει να ανεχόμαστε την ατίμωση παιδιών. Είναι αυτά οι «χριστιανικές αξίες», τις οποίες θέλετε να μας διδάξετε;
  
Τι εγκλήματα διαπράξατε, για όνομα του Θεού, με τη γερμανική κουλτούρα μας; Με ποιά αναίδεια έγιναν κάτω από μια ψεύτικη σημαία τα αγαθά της γερμανικής διανόησης και τεχνογνωσίας από τους Συμμάχους "ελευθερωτές" μας το 1918 και το 1945 κτήμα του κόσμου;  Αυτά τα κλεμμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι οι ουσίες, η πνευματική μας γερμανική κληρονομιά, τα οποία έγιναν παντού στον κόσμο το θεμέλιο της προόδου. Και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε για τη δική μας πνευματική κληρονομιά στο ταμείο του πολέμου σας. Και δυστυχώς έχετε καταχραστεί αυτή την πρόοδο, στρέφοντας όλη αυτή την τεχνολογία κατά της ζωής.

Κυρία Μέρκελ, έχετε τρελαθεί, είστε η κατάρα αυτού του "λαού" και όλης της Ευρώπης!

Όποιον και να υπηρετείτε, εσείς και όλα τα γνωστά μέλη των πολλών οργανώσεων των Χαζάρων, οι οποίοι σκόπιμα και παγκόσμια υποχρεώνουν όλα τα ζωντανά όντα να γονατίσουν.

Η ταλμουδική σας επιχειρησιακή άποψη είναι πλέον εμφανής σε όλο τον κόσμο και εξ ίσου σχιζοφρενής, όσο και οι απάνθρωπες πρακτικές που μας επιβάλλονται μέσω του αστυνομικού κράτους σας και της εισβολής του υψηλής τεχνολογίας BIG-Brother. Ο πραγματικός τρομοκράτης είστε εσεις, διότι εσεις παραδώσατε τον γερμανικό λαό μας στην φιλοπόλεμη λόμπι του U$RAEL, εν μέρει κατανοητό, μια και οι περισσότεροι βουλευτές στη γερμανική βουλή έχουν ένα ισραηλινό διαβατήριο.

Κυρία Μέρκελ, εσεις δεν έχετε ενδοιασμούς να εξακολουθείτε να παραδίνετε ολόκληρη την ανθρωπότητα στο πυρηνικό λόμπι, αν και εδω και καιρό διατίθεται η Ελεύθερη Ενέργεια στην αγορά και παρά το ότι η πυρηνική ενέργεια αποτελεί αποδεδειγμένα μια ρεαλιστική απειλή για ολόκληρο τον πλανήτη!

Δυστυχώς χρησιμοποιείτε αυτές τις ελεύθερες μορφές ενέργειας μόνο μυστικά ανάμεσα στην ελίτ σας, για να συνεχίσετε την αυθαίρετη κυριαρχία σας. Χρησιμοποιείτε την διαθέσιμη υψηλή τεχνολογία μόνο για την παγκοσμιοποίηση και τα απάνθρωπα μέτρα της υποδούλωσης των ανθρώπων. Τα ψέματα περι CO2 βρίσκονται ακόμη στην ημερησία διάταξη στην προσπάθειά σας να ξεζουμίσετε απο την ανθρωπότητα και τα τελευταία χρήματα της.

Ξέρετε ίσως ακριβώς, τι εσεις, εν πλήρη επίγνωση, προκαλείτε στον πλανήτη Γη; Αυτός ο πλανήτης μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός και η Γη θα πάρει πάρει και πάλι πίσω το δίκαιό της. Θα δείτε, πού μας οδηγούν όλα αυτά. Τα καταφύγιά σας δεν θα σας βοηθήσουν σε τίποτε. Το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας βρίσκεται υπό την εξουσία σας. Σ' αυτό περιλαμβάνονται το AIDS, η Monsanto, τα chemtrails, το HAARP, το Mindcontroll, ο καρκίνος και πολλά άλλα.

Μίλησα προηγουμένως για την Ιερά οργή. Ναι, έτσι αισθανόμαστε εμείς οι πεφωτισμένοι Γερμανοί.

Ωστόσο δεν θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να κατέβουμε χαμηλά, απελευθερώνοντας την Ιερά Οργή σε βία.

Τα όπλα μας είναι η Αλήθεια και το σπαθί των λέξεων, που θα σας εκθέσουν στο φως.

Είμαστε ένα εμφατικός και φιλειρηνικός λαός και εξυπηρετούμε με τις πράξεις μας την Δημιουργία.

Εγω είμαι ενα έμψυχο όν, σε πλήρη κατοχή των ψυχικών μου δυνάμεων και ένα φυσικό πρόσωπο, βάσει της πολιτικής δήλωσης της οικογενειακής μου κατάστασής που έκανα στη Βόννη. Η ερώτηση μου για σας σήμερα είναι η εξής: Χρειάζεται να ξεδηλωθώ επίσημα απο την BIS (Bank for International Settlements) για να μην είμαι πλέον νομικά τυπικά μέλος των αποτρόπαιων πολεμοκάπηλων και δολοφόνων του NATO, UNO, EU, WHO, WWF και IWF;
  
Σαν μια τίμια Γερμανίδα αρνούμαι επίσης να αναγνωρίσω, ότι το γερμανικό έθνος μας πρέπει να είναι μέλος της ΕΕ και του ΟΗΕ. Ο ΟΗΕ κατασκευάσθηκε μόνο για να κυνηγάει και να καταπιέζει εμάς τους Γερμανούς! Αυτά όλα είναι πολιτικές παγίδες και σκόπιμες κινήσεις, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Γι 'αυτό δεν πρόκειτα να υποταχθώ σε κανένα ψήφισμα του ΟΗΕ, για να βρώ το δίκαιό μου σε κάποιο δικαστήριο. Θα μας ακούσει ο Θεός!

Είναι πλέον καιρός να εξηγήσετε στο γερμανικό λαό μας όλη την αλήθεια. Η οποία να περιλαμβάνει τη σωστή διατύπωση του πολεμικού χρέους από τους δυο πρώτους παγκόσμιους πολέμους. Και την ορθή παρουσίαση τού εμφυτευμένου δόγματος ενοχής για την HC (Σύντμηση για την Aviaction – Hanseatische Luftreederei GmbH Co. KG, μια γερμανική αεροπορική εταιρία. Ε.Σ.). Καθώς και την πραγματική στρατιωτική εκπροσώπηση των Γερμανών του 3. Ράιχ στο διάστημα, σε πολλές στρατιωτικές βάσεις αυτού του κόσμου και και για όλες τις ήττες που έπρεπε να υποστούν οι Σύμμαχοι ύστερα απο την επίθεση τους ενάντια στο Neuschwabenland. Παρεμπιπτόντως, εδώ έσπασε επίσημα τον χειμώνα του 1947 η κατάπαυση του πυρός. Ως εκ τούτου, είμαστε ακόμα σε εμπόλεμη κατάσταση! Γι' αυτό, και μέχρι την πραγματική παρουσίαση της εξωτερικής πολιτικής, ισχύει ο στρατιωτικός νόμος SHAEF και αυτός επιτάσσει για κάθε δικαστήριο, δικηγόρο, δικαστικούς επιμελητές και άλλα όργανα επιβολής του (Κλέφτες!!) μια άδεια από την στρατιωτική κυβέρνηση. Πιστεύω επίσης, ότι είναι ρεαλιστικό να θεωρούμαστε εμείς οι Γερμανοί σαν οι νικητές του 2. Παγκοσμίου Πολέμου.
  
Κανείς δεν σας δίνει το δικαίωμα να μας αντιμετωπίζετε σαν Goyim και σαν σφάγια ζώα, να μας αφήνετε χωρίς εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους ανυπεράσπιστους στη φαρμακευτική βιομηχανία, να μας κάνετε ενέσεις με το ζόρι, να μας εμφυτεύετε στο σώμα μας Chips, να μας παραμορφώνετε και να μας εκτραχηλίζετε με την λογοκρισία σας στα ΜΜΕ, όπως αυτό γίνεται με μια συμπληρωματική συμφωνία ύστερα απο την λεγόμενη «Απελευθέρωση» μας. Εμείς δεν είμαστε βλάκες! Παρα το ότι η πνευματική επανεκπαίδευση που μας κάνατε μαίνεται ήδη στο λαό μας σαν καρκίνος, είμαστε ακόμα σε θέση να διοικήσουμε τη χώρα μας - την επικράτεια του Γερμανικού Ράιχ. Αν μας το αφήνατε και δεν μας κλεινατε συνεχώς στα ψυχιατρεία και στις φυλακές! Πόσο παράλογα είναι όλα αυτά, όταν εσείς ισχυριζόσασταν πρόσφατα, ότι η γερμανική αυτοκρατορία είναι μια αδέσποτη χώρα και ΕΣΕΙΣ θα θέλατε τώρα να μας φροντίζετε. Όχι ευχαριστώ!

Προίστασθε στην κορυφή μιας ανεύθυνης κομματικής δικτατορίας χωρίς καμία λαική εντολή. Το Ust-IdΝr. (το νούμερο αναγνωρίσεως ΦΠΑ) σας, DE 122116053 στην ιστοσελίδα σας www.angela-merkel.de το αποδεικνύει επαρκώς! Το παρελθόν και ο αληθινός πολιτικός προσανατολισμός σας μας είναι πάρα πολύ γνωστά. Το κόμμα σας, Christlich Demokratische Union - CDU (Χριστιανοδημοκρατική Ένωση), αναφερόμενο σε σχέση με το «χριστιανική», είναι μια απόλυτη βλασφημία!

H Bundesrepublik Deutschland (BRD) ήταν απλά μόνο η διοίκηση των νικηφόρων συμμαχικών δυνάμεων, οι οποίες με μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης στοχρηματιστήριο (HR51411 στη Φραγκφούρτη), την διαχειρίζονται στο πλαίσιο του εμπορικού δικαίου. Αυτή η "BRD σας" δεν έχει κανενός είδους εθνική κυριαρχία και δεν έχει ούτε πολίτες, ούτε σύνταγμα.

Η BRD στην πραγματικότητα δεν είναι μια δημοκρατία, αλλά κατα την HLKO το κράτος-εχθρός των Γερμανών (HLKO είναι η Haager Landkriegsordnung, το πολεμικό δίκαιο της Ηάγης. Ε.Σ. ). Τα παιδιά μας διαποτίζονται εδώ και 60 χρόνια σε όλους τους σημαντικούς τομείς της γνώσης, με το αντίθετο της αλήθειας! Μας έχετε σκόπιμα κλέψει τον γερμανικό πολιτισμό και την ταυτότητά μας!
  
Η επαναφορά των εκατομμυρίων μεταναστών που μας φέρατε, είναι επίσης η υποχρέωσή σας, δότι δεν είναι υπεύθυνος γι' αυτό ο γερμανικός λαός μας, όπως και για το "κρατικό χρέος της BRD".

Ο λαός μας βρίσκεται λόγω ελλείψεως ενός νομίμου κράτους σε μια ειρηνική και νομική αντίσταση! Αυτό είναι ένα λογικό αίτημα που καλύπτεται απο το διεθνές δίκαιο.
  
Ενεργούμε σαν ενα γερμανικό συλλογικό όργανο που βρίσκεται σε αυτοάμυνα και παραμένουμε πιστοί στις γερμανικές αρετές μας!

Οποιαδήποτε βία ενάντια στις ειρηνικές ενέργειές μας, όπως αυτή που υποφέρουμε εμείς τόσο καιρό από το αστυνομικό κράτος σας, θα ερμηνεύεται σαν ένα συνειδητό έγκλημα πολέμου και δεν θα παραγράφεται, σύμφωνα με την § 5 του Völkerstrafgesetzbuch - VStGB (Διεθνής Ποινικός Κώδικας. Ε.Σ.). Ο κάθε "δημόσιος υπάλληλος" στην BRD είναι γι' αυτό προσωπικά υπεύθυνος σύμφωνα με την § 823, 839 του BGB (Ομοσπονδιακού Ποινικού Κώδικα. Ε.Σ.).

Η εφημερίδα Goslarer Zeitung έγραφε μάλιστα, ότι η BRD έχει κατά πάσα πιθανότητα ένα "νομικό κενό":

Μια μικρή σημείωση. Στις 02.07.11 η εφημερίδα Goslarer Zeitung ανέφερε, ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο, νομικά δεν έχει από τις 01.07.2011 μια δικαιοπρακτική ικανότητα. Συνέβη, δυστυχώς, ένα λάθος, διότι δεν συμφωνήθηκε με την αντιπολίτευση ένα νέο νομοσχέδιο. Αυτό θέλουν να το κάνουν μέχρι το Σεπτέμβριο. Αυτό σημαίνει, ότι το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο επιβεβαίωσε, ότι από τις 01.07.2011 δεν υπάρχει νομικά δικαιοπρακτική κυβέρνηση.

Στεκόμαστε όρθιοι μέχρι ν' αλλάξουν τα πράγματα, και γι' αυτό θα μας συμπαρασταθεί ο Θεός μας.

Είθε η αλήθεια να ανοίξει και τα δικά σας μάτια!

Η αλήθεια μιλά από μόνη της, μόνο το ψέμα χρειάζεται νόμους (πρότυπα)!

Βάσει αυτών των στοιχείων, βρίσκομαι εξωεδαφικά απέναντι στο BRD-κατασκεύασμά σας!
  
Με ειρηνικό και τίμιο γερμανικό χαιρετισμό
Είμαι η
Susanne Verena Kuni

1. Σημείωση:

Η Susanne Kuni συνελήφθη τον περασμένο Σεπτέμβριο απο αστυνομικούς του Bundeskriminalamt που έκαναν έφοδο στο σπίτι της, της πέρασαν χειροπέδες, κατέσχαν τους υπολογιστές της και την κλεισαν στη φυλακή. Αφέθηκε αργότερα ελεύθερη, έχει μπλέξει όμως με τις δικαστικές αρχές.  Όποιος θέλει να υποστηρίξει αυτή την θαρραλέα γυναίκα εδω είναι ο λογαριασμός της

Susanne Kuni
Kto-Nr. 101390121
BLZ  611 500 20
KSK Esslingen-Nürtingen
BIC-/SWIFT-Code της Baden-Württembergische Bank: ESSLDE66XXX
Για βοήθεια απο το εξωτερικό το προσωπικό της IBAN είναι:
DE13 6115 0020 0101 3901 21

2. Σημείωση:

Οι περισσότερες απο τις ιστοσελίδες της Susanne Kuni έχουν απενεργοποιηθεί:


Δεν υπάρχουν σχόλια: