Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ALMA TADEMA

Πηγή:PLWTINOS

1 σχόλιο:

Ακομμάτιστοι Έλληνες Πολίτες είπε...

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ BLOGGERS

Αγαπητοί φίλοι bloggers

Είμαστε μία ομάδα νέων, που σκεφτόμαστε πατριωτικά και ανησυχούμε, ιδίως τον τελευταίο καιρό, για τις εξελίξεις στην πατρίδα μας. Οι αποφάσεις αφήνονται σε χέρια ανθρώπων που δεν μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εμάς, και εμείς απλά τούς παρακολουθούμε, ανήμποροι να αντιδράσουμε. Στο διαδίκτυο τα πατριωτικά blogs κυριαρχούν, αλλά αν και πλειονότητα, είμαστε αδρανείς την στιγμή που η πατρίδα μάς χρειάζεται. Πολύ καλή η ενημέρωση από τα blogs αλλά δεν φτάνει.

Σκεφτήκαμε λοιπόν, ότι ήρθε ή ώρα να περάσουμε από την διαδικτυακή ενημέρωση στην ουσιαστική δράση. Πρέπει να κάνουμε την δύναμη των πατριωτών bloggers μετρήσιμη οντότητα, και από το περιθώριο να μπούμε στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Η προσπάθεια όλων μας μέσω του διαδικτύου δηλώνει περίτρανα την ακούραστη διάθεσή μας να αγωνιστούμε γι' αυτά που πιστεύουμε, για το καλό της πατρίδας. Καιρός λοιπόν να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Να ενώσουμε τις δυνάμεις των bloggers ώστε να καταστεί μετρήσιμη δύναμη με δράση και εκτός διαδικτύου. Το ερώτημα που εύλογα γεννάται είναι "πώς θα μπορέσουν οι Έλληνες πατριώτες bloggers να συντονιστούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε όλη την Ελλάδα ;".

Είμαστε σίγουροι, ότι η πρόταση δεν σας αφήνει αδιάφορους και έχετε να προτείνετε ιδέες επί του θέματος. Γι΄ αυτό, σάς καλούμε, όλους εσάς τους πατριώτες bloggers, να γνωριστούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα.

Η πρόσκληση απεστάλη σε 105 ακομμάτιστους Έλληνες bloggers του πατριωτικού χώρου και αναμένουμε τις απαντήσεις σας στην ηλ. διεύθυνσή μας akommatistoi@gmail.com . Φίλοι bloggers , "Οι καιροί ου μενετοί".

Με εκτίμηση
Στέφανος, Μάριος, Γιάννης
http://akommatistoi.blogspot.com