Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Οι Ιππείς Της Πύλου. Full Movie .


Ο δημοφιλής ηθοποιός και ΚΥΡΙΟΣ  Νίκος Καλογερόπουλος γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί! Πάντα σωστός και άξιος!
Ο Νίκος Καλογερόπουλος είναι ο καλλιτέχνης έξω από τα κυκλώματα και το life style. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην είναι το έργο του τόσο γνωστό, ένα έργο που μόνο αμελητέο δεν είναι. Βαθιά Ελληνικό, φιλοσοφημένο και έντονα σημερινό.
Ο Τηλέμαχος, ηθοποιός με ένδοξο παρελθόν και αβέβαιο μέλλον, εγκαταλείπει στα πενήντα του την Αθήνα για να γλυτώσει από τις τράπεζες.
Με την βοήθεια του Μπάμπη του 'Φου', βρίσκει καταφύγιο σ' ένα ερημωμένο κάστρο στην καρδιά της Μεσσηνίας. Μοναδικοί κάτοικοι εκεί είναι δύο αδέρφια που δε μιλιούνται και μια ανιψιά που τους βαρέθηκε κι έφυγε, η... Δημοκρατία. Ο Τηλέμαχος την συναντάει τυχαία και θα μαγευτεί. Λίγο τα σιρόπια του γιατρού για τα πνευμόνια του που έχουν γίνει ορυχείο, λίγο τα τσίπουρα, λίγο οι 'απαγορευμένες ουσίες' του Μπάμπη... οι θεοί βάζουν το χέρι τους κι η Δημοκρατία επιστρέφει στον τόπο της!

Ο δημοφιλής κωμικός Νίκος Καλογερόπουλος γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια σουρεαλιστική και αλληγορική κωμωδία με πολιτικές προεκτάσεις αλλά και αναφορές στου μύθους της αρχαιότητας.

» Νίκος Καλογερόπουλος
» Ιουλία Καλογρίδη
» Ηλίας Λογοθέτης
» Γιώργος Κιμούλης
» Τάκης Σπυριδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: