Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ποδοσφαιρική ομάδα της χρονιάς ο ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με το Reuters!



ΑΠΟΕΛ-Μπάρτσα σημειώσατε... 1!


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟΕΛ !
Ο ΑΠΟΕΛ* εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο φετινό Champions League καταφέρνοντας να πάρει την πρόκριση για τους «16» τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου του, αναγκάζοντας ακόμη και το Reuters να υποκλιθεί μπροστά στον ποδοσφαιρικό του άθλο.
Στη στήλη «Left field» του μπλογκ του παγκόσμιου πρακτορείου ειδήσεων φιλοξενείται ένα ιδιαίτερα κολακευτικό άρθρο για τον κυπριακό σύλλογο. Με τίτλο «Ποδοσφαιρική ομάδα της χρονιάς; Ο ΑΠΟΕΛ», ο συντάκτης του εν λόγω άρθρου υποστηρίζει πως ο ΑΠΟΕΛ και όχι η Μπαρτσελόνα, πρέπει να αναγνωριστεί ως σύλλογος της χρονιάς.
Ο συντάκτης τεκμηριώνει την άποψή του τονίζοντας πως η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους «16» του Champions League αποτελεί θαύμα, καθώς τερμάτισε μπροστά από την Πόρτο, η οποία έχει κατακτήσει δύο φορές την διοργάνωση, αλλά και τις πρώην κατόχους του Κυπέλλου UEFA, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Σαχτάρ Ντόνετσκ και έγινε η πρώτη ομάδα από την Κύπρο που προκρίνεται από την φάση των ομίλων.
*Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας (Α.Π.Ο.Ε.Λ.) είναι αθλητικός σύλλογος με έδρα τη Λευκωσία της Κύπρου. Τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ (μπλε και κίτρινο) συμβολίζουν τον πόθο των Ελλήνων Κυπρίων για ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Η ένωση των δυο αυτών χρωμάτων σε μια φανέλα, συμβολίζει την επιθυμία που είχαν οι οπαδοί της ομάδας για την ένωση με τον εθνικό κορμό.Από τη Βικιπαίδεια.
Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: