Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ο 17χρονος Ελληνας που θέλει η Bayern Μονάχου! Εθνική Ελλάδος κοίτα....


Ενα Ελληνόπουλο της διασποράς, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον της Αρσεναλ, που προσέφερε 1 εκατ. ευρώ στη Στουτγάρδη για την απόκτησή του! Η  «Daily Mail» αποκάλυψε ότι ο νεαρός τερματοφύλακας, όταν  ήταν μόλις 15 ετών, δέχθηκε επίσημη πρόταση από τους «κανονιέρηδες», που όμως απορρίφθηκε από τους Γερμανούς.Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild  Οδυσσέας Βλαχοδήμος κίνησε επίσης αυτές τις μέρες το ενδιαφέρον της Bayern η οποία ξεκίνησε έντονες προσπάθειες για να τον αποκτήσει...
Ο Βλαχοδήμος γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1994 κι αγωνίζεται στην ομάδα κάτω των 17 ετών της Στουτγάρδης. Ο Γενς Λέμαν, βασικός γκολκίπερ της Στουτγάρδης, που φόρεσε παλιότερα τη φανέλα της Αρσεναλ, ήταν αυτός που σύστησε τον Βλαχοδήμο στον Γάλλο τεχνικό της, Αρσέν Βενγκέρ.
Μεγάλο ταλέντο 
Ο πανύψηλος τερματοφύλακας (1.88 μ.μ.) θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του κι έχει αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Γερμανίας κάτω τον 16 (και 17) ετών. Ωστόσο, δεν έχει χαθεί οριστικά για τα ελληνικά χρώματα. Οι κανονισμοί της ΦΙΦΑ ορίζουν ότι ένας παίκτης με διπλή υπηκοότητα, όπως ο Βλαχοδήμος, μπορεί ν’ αλλάξει χώρα, αρκεί να μην αγωνιστεί σ’ επίσημο αγώνα επιπέδου ανδρών. Γι’ αυτό, η περίπτωσή του θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα από την ΕΠΟ, από τη στιγμή που μία ομάδα παγκόσμιου επιπέδου ενδιαφέρθηκε γι’ αυτόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εφηβικές ομάδες της Στουτγάρδης, μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Γερμανίας, αγωνίζονται δύο άλλα Ελληνόπουλα: ο μέσος Παναγιώτης Βλαχοδήμος (12/10/1991) και ο επιθετικός Στράτος Τζάκης (21/1/1991).

Δεν υπάρχουν σχόλια: